Magamról - Rózsaborsblog

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Magamról

Már kisgyermekként is az asztal körül sündörögtem a sütis tálakban lévő maradékok elpusztítása miatt...

...később a fakanalat is megragadtam, de csak a sütemények elkészítésénél, vagy a két napos üstös lekvár főzésnél.

Imádom a szilvalekváros derelyét, a nagymamám nem tudta elég SŰRŰN elkészíteni, ezért 12 évesen már megtanultam házi tésztát nyújtani levesbe vagy éppen derelyének. Innen már nem volt megállás, ezt követte a szilvás gombóc, nudli, kelt tészták…., olyan ételek amelyekkel a nagymamák kényeztetik az unokáikat.

Ez a blog az ételekről, borokról, ízekről, illatokról, élményekről szól…

Ha te tudnád, amit én...
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz